Aktiviteter

Den stora variationen av vinter sporter tar dig runt i vackra Champoluc framför den fantastiska Monte Rosa glaciären. Vårt stora utbud av aktiviteter innebär inte bara skidor på fötterna utan ger dig också tillfälle att uppleva den italienska kulturen, en spa dag och mycket annat (mer information nedan).

Action i Champoluc

Skidor, Snowboard & Telemark

Monte Rosa Experience by Ski2 har ett nära samarbete med Scuola sci Champoluc. Via oss kan du boka det mesta: skidlektion för nybörjare, carving lektion för att uppdatera din känsla för skidåkning eller förbättra din teknik. Det finns möjlighet att välja mellan individuell lektion eller grupplektion, endast 1 timme, halvdag eller heldag.

Freedride

Kom med oss och upptäck Monterosas område genom offpist. Vi kan ta er runt med professionella guider, upptäcka offpisten och njuta av pudersnö, utforska gömda ställen med randonee skiing eller helt enkelt få uppleva känslan av heliskiing.

Längdskidor, Snöskovandring & Is klättring

Det finns andra sätt att uppleva bergen: ta en tur i Champolucs längdåknings område eller besök den storartade World cup slingan i Brusson. Du kan även njuta av den ljuva tystnaden i skogen med snöskovandring.

Isklättring är något för den orädda, detta kan göras med professionella guider i Champoluc.

Sidoaktiviteter

Wellness

Vintern 2016 öppnar ett helt nytt spa i Champoluc där du kan koppla av efter en lång dag i backen. För den som är sugen på en utflykt finns det många span runtom i Aosta dalen.

Yoga lektioner

Tack vare ett unikt samarbete med två professionella yoga instruktörer har du via oss möjligheten att boka lektioner som kan ges på ditt hotell.

Ost & Vin-provning

Den Italienska ost- och vinkulturen är mycket välkänd. Vi har möjlighet att arrangera provsmakningar av närproducerade ostar och viner omkring Champoluc. Vi kan även ta dig till den närliggande regionen Piemonte där du kan testa lokala viner, bland annat Barolo.

Upptäck Italien

Aostadalen är fyllt av vackra slott och gamla borgar. Om du känner dig lockad av att besöka dessa historiska byggnader kan vi utan problem ordna det.