Boende i Champoluc

Champoluc erbjuder en stor variation av olika typer av boenden – från små traditionella B&B till lyxiga 5-stjärniga hotell. Varje boende är noggrant utvalt för att just du ska få uppleva en äkta alp-känsla i en gemytlig atmosfär. Vi vet det mesta om dem, vi har sovit i sängarna, ätit på restaurangerna och druckit i barerna.

Majoriteten av våra hotell erbjuder halvpension, vilket inkluderar frukostbuffé och middag (i de allra flesta fall fyra-rätters) på hotellet. En del av våra hotell i Champoluc erbjuder dock endast så kallad “Bed and breakfast”.  Då ingår boende och frukost. Vi har även ett antal lägenheter till hands för den som så önskar. Notera dock att detta inte alltid är ett billigare alternativ än hotell med halvpension.

Var vänlig och hör av dig till nummer +44(0)1962 713330 för att diskutera vilket hotell som skulle passa dig bäst.

Boende i Chalet-stil

Dessa tradtionella alp-hotell i Champoluc erbjuder trevliga boenden hand i hand med utsökt italiensk mat.

Rascard Frantze (4*)

Rascard Frantze
Just invid pisten på väg ner mot centrala Champoluc ligger detta vackra hotell-chalet med anor från 1721. Kan bokas rumsvis eller hela hotellet för sig och är utan tvekan det perfekta genuina och italienska hotellet.

Hotel La Rouja (5*)

Hotel La Rouja
Detta läckra hotell blir mer och mer populärt för varje år och rekommenderas för dess charm, service och boendekvalitén. La Rouja är designat som ett lyxigt chalet och ligger en snabb promenad från liften.

Lyxhotell

Här får du den bästa boendekvaliteten i Champoluc.

Hotel Relais des Glaciers (4*)

Hotel Relais des Glaciers
Centralt placerat i byn hittar du här boende av hög kvalitet och en härlig lounge där gästerna gärna slår sig ner innan middagen. På hotellet finner du även ett spa- och hälsocenter, av många ansett som det bästa i byn.

Hotellerie de Mascognaz (5*)

Hotellerie de Mascognaz
Ombyggd från att en gång ha varit en lada – idag är Chalet Mascognaz ett mycket exklusivt hotell där man inte sparat på krutet. Med totalt sex sovrum, alla med eget badrum, och en vacker öppen brasa är detta den perfekta platsen för en lugn familjesemester eller en underbar helg med vännerna.

Perfekt för Familjen

Även om alla våra hotell mer än gärna välkomnar familjer är dessa hotell våra mest populära bland de som reser med barn.

Hotel Castor (4*)

Hotel Castor
På Hotel Castor blir familjer extra väl omhändertagna. Det drivs av en engelsman, Herman, och hans italienska fru Beatrice, som själva har tre barn.

Hotel Petit Tournalin (3*)

Hotel Petit Tournalin
Hotel Petit Tournalin är perfekt för dig som letar efter en fridfull plats i en traditionell atmosfär. Här finns ett urval av personligt inredda och charmiga hotellrum.

Familjeägt

På dessa populära hotell får du ett genuint och italienskt välkomnande.

Hotel Le Rocher (3*)

Hotel le Rocher
Detta utmärkta hotell drivs av svenska Charlotta och hennes Italienska man Giulio som om det vore deras eget hem. Här får du ett varmt välkomnande och utsökt traditionell mat.

Petit Abri (3*)

Petit Abri
Detta nyrenoverade hotell har endast 10 rum och passar därför dig som letar efter någonting mer personligt. Familjeägt och perfekt för den som vill ha en italiensk skidsemester.

Hotel Le Campagnol (2*)

Hotel le Campagnol
Här får får du valuta för pengarna om du är ute efter något enkelt men samtidigt varmt och bekvämt. Hotellet blev nyligen positivt uppmärksammat i Conde Nast Traveller magazine.

Hotel Bellevue (3*)

Hotel Bellevue
Federica och Gabrielle välkomnar dig varmt på Hotel Bellevue beläget i hjärtat av Champoluc. I allrummet finns en underbar öppen spis och hotellet har även en bar, bastu och trädgård i direkt anslutning till huvudbyggnaden.

Hotel California (3*)

Hotel California
Hotel California har 12 rum. Varje rum är unikt inrett med koppling till en artist eller ett band från musikbranschen.

Hotel L’Aiglon (3*)

Hotel L'Aiglon
Detta är ett av få hotell i Champoluc som endast erbjuder Bed & Breakfast, vilket möjliggör för gästerna att pröva på diverse utsökta restauranger i närheten.

Lägenheter

För de som föredrar att utnyttja de restauranger som finns i byn är dessa lägenheter och boenden ett bra alternativ.

Residence Bettaforca (3*)

Residence Bettaforca
Vackert placerat i hjärtat av den mysiga byn St. Jaques. Dessa lägenheter är ideala för de som föredrar att laga mat själva eller pröva olika restauranger. Lägenheterna kan hyras av maximalt 8 personer.

Hotel Les Coupoles (3*)

Hotel les Couples
Detta lägenhetskomplex ligger i centrala Champoluc där du även har tillgång till ett litet spa med pool och bastu.

Champoluc Apartments (3*)

Champoluc Apartments
Dessa traditionella och centralt belägna lägenheter har visat sig populära hos våra gäster. Allt från studios (2 personer) till små hus (upp till 10 personer) och tillhörande bastu finns att hyra.

Återstående bra alternativ

Ett urval av våra andra gedigna hotell i Champoluc.

Lo Miete Viei (3*)

Lo Miete Viei
Ett vackert och genuint hotell med anor från 1800-talet.

Hotel Petit Charmant (3*)

Hotel Charmant
Detta hotell är beläget längst bort från liften (ca 10 minuters promenad) Det har dock inte inverkat på hotellets popularitet. Petit Charmant är omtyckt för dess goda mat, de gemytliga rummen och det fridfulla läget.

Hotel Cré Forné (3*)

Hotel Cré Forné
Med optimalt läge i backen kan man utnyttja sin tid på skidorna effektivt. Efteråt kan man koppla av med god mat och tillgång till ett spa.

Hotel Villa Anna Maria (3*)

Hotel Villa Anna Maria
Hotellet är byggt i lantlig stil på marken där en gammal gård en gång stod. En kombination av en mysig lounge och en vacker vy gör detta till en underbar tillflyktsort.

Hotel Monte Cervino (2*)

Hotel Monte Cervino
Med dess nära läge till liften i Frachey får gästerna här en snabbare tillgång till pisterna i Gressoney och Alagna.

Lite Längre Bort

Dessa boenden hittar du i någon av byarna runt Champoluc och kräver således buss- eller minibusstransfer till och från liften.

Hotel Laghetto (3*)

Hotel Laghetto
Detta hotell är beläget i Brusson, 12 minuters resa med minibuss (ingår i våra priser) från vår skidförvaring i Champoluc. Hotellet är nyrenoverat och gästerna bor här bekvämt och blir väl omhändertagna av den trevliga personalen.

Hotel Du Foyer (3*)

Hotel Du Foyer
Detta hotell är beläget utanför den tidigare längd VM slingan – perfekt för den som är sugen på en skidresa med längdåkning.

Hotel Santa San (2*)

Hotel Santa San
Detta lilla populära 2* hotell ligger längst ner i pisten i byn Antagnod (en närbelägen by till Champoluc). Med sitt eget barnvänliga skidområde (där även vårt liftkort gäller) kan du åka skidor i närområdet eller snabbt förflytta dig ner till Champoluc med buss.

Hotel Italia (3*)

Hotel Italia
Hotell Italia är utmärkt beläget mitt i Brusson. Härifrån tar det 12 minuter till Champoluc med minibuss. På grund av sitt läge har detta hotell ett lägre pris jämfört med hotell i Champoluc men samma standard som andra 3* hotell.

Hotel Pineta (2*)

Hotel Pineta
Beläget i det lilla samhället Periasc med ca 5 minuters transfer till Champoluc. Detta hotell passar särskilt bra för grupper med anledning av dess variation av enkel- och dubbelrum, samt trebäddsrum.

Hotel Petit Prince (3*)

Hotel Petit Prince
Hotel Petit Prince hittar du precis nedanför liften i den vackra byn Antagnod. Även detta hotell är perfekt för den som föredrar en mer barnvänlig skidåkning.